Сауни

Готови ли сте да забравите за външния свят поне за малко? Ако е така, предлагаме Ви да се потопите в нашия сауна-свят. В него можете да се насладите както на Финландска сауна, така и на Био солна сауна, в която се използва лечебната сила на хималайската сол. И двете сауни са оборудвани с панорамни прозорци, за да се съчетае ефектът на сауните с прекрасната гледка навън. За любителите на температуро-контрастните процедури, на Ваше разположение е шоков басейн, който можете да ползвате за охлаждане след сауните и термалните басейни. И не на последно място, нашата парна баня, специално ароматизирана с етерични масла, е превъзходен начин за детоксикация на вашето тяло.

БИЛКОВ ЧАЙ И РЕЛАКСАЦИЯ


Изпийте чаша истински билков чай с домашно приготвен мед, който предоставяме на нашите гости като комплимент. Знаете ли, че едни от най-ценните и известни билки растат в околностите на Къмпинг Велинград? За Ваше сведение, една чаша от нашия чай съдържа билки като мащерка, жълт кантарион, лайка, шипка и други. Настанете се удобно на шезлонгите в нашата стая за релакс и почувствайте красотата на заобикалящата Ви природа, докато затопляте сетивата си близо до горящата камина.

ЛЕЧЕБНИ И РЕЛАКСИРАЩИ МАСАЖИ


Стимулирайте метаболитните процеси в тялото си и се поглезете с отпускащ професионален масаж. Отделете време за себе си! Отпуснете се в зоната за релакс и се насладете на приятната музика и светлината на горящите свещи. За да бъде пълно удоволствието Ви, е необходимо да бъдете с подходящо облекло – бельо или бански костюм, с халат. Ако не разполагате с такива, ние ще Ви предоставим като комплимент. Заявете своя масаж предварително на предишния ден или в деня на пристигането Ви на рецепцията. 

юли 16, 2021